Industriestraat 7 | Naaldwijk

Slotenmaker in regio Naaldwijk

Home | Slotenmaker Naaldwijk

  • Leveren van maatwerk
  • SKG-keurmerk
  • Montage op locatie

Wanneer u op zoek bent naar een professionele slotenmaker die uw woning, bedrijfspand of ander type gebouw in de buurt van Naaldwijk, Poeldijk en Westland goed beveiligt, zit u goed bij Grottendieck. Als dé slotenspecialist in gemeente Westland verkopen en monteren we sloten en andere beveiligingsproducten voor in deuren. Wij staan als slotenmaker ook klaar voor het uitvoeren van slotreparaties.

Winkel

Op zoek naar verf, gereedschap, elektra, hout of ijzerwaren, dan vind u bij ons in de winkel precies wat u zoekt. Wilt u uw woning graag beter beveiligen? Wij geven u graag deskundig advies over onze diverse producten zodat u de winkel uit gaat met dat wat u nodig heeft.

Bekijk onze winkel

Buitendienst

Onze buitendienstmedewerkers komen graag bij u op locatie om u werk uit handen te nemen. Ben u op zoek naar de perfecte kast op maat gemaakt? is uw voordeur, achterdeur of poortdeur aan vervanging toe? Wij kunnen uw klus van A tot Z klaren.

 

Bekijk onze buitendienst

Werkplaats

In onze werkplaats tegenover onze winkel kunnen wij allerlei hout voor u op maat zagen. Handig voor als u zelf niet de ruimte en/of de machines heeft. Wanneer u ons een zaaglijst geeft, dan zorgen wij dat het hout voor u op maat gezaagd wordt

 

Bekijk onze werkplaats

Wij zijn uw ervaren slotenmaker

Als slotenspecialist begrijpen wij dat u graag een goed slot wilt voor een veilig gevoel. Dit kunnen wij voor u regelen op het moment dat u een slot laat maken. De sloten die wij kunnen leveren en plaatsen, zijn voorzien van een SKG-keurmerk, waardoor u gegarandeerd een kwalitatief goed slot krijgt. Een betrouwbaar slot van een slotenspecialist voorkomt effectief diefstal en schade, wat belangrijk is voor het behoud van de waarde en veiligheid van een eigendom. Wij werken met een eigen slotenservice vanuit de winkel.Ook op het moment dat u graag een extrasleutel wilt laten maken, kunt u bij ons terecht.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan voor het plaatsen van een SKG-gekeurd slot

Vraag eenvoudig en snel een persoonlijke offerte aan als u behoefte heeft aan een op maat gemaakt slot van een professionele slotenmaker. Wij zijn u als slotenspecialist in het Westland graag van dienst. Het is uiteraard ook mogelijk om bij onze bouwmarkt in Naaldwijk langs te komen als u een standaardslot of -sleutel nodig heeft. We hebben een groot deel sloten en sleutels op voorraad.

Contactformulier

Vul hier het contactformulier in

"*" geeft vereiste velden aan

*

Grottendieck