Industriestraat 7 | Naaldwijk

Kasten op maat in en rondom Naaldwijk

Home | Kasten op maat Naaldwijk

  • Leveren van maatwerk
  • SKG-keurmerk
  • Montage op locatie

Bij Grottendieck kunt u terecht als u kasten op maat wilt laten maken in de nabije omgeving van Naaldwijk en Poeldijk. Wij maken al jaren kasten op maat voor particulieren en bedrijven. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om een ontwerp te maken voor een kast op maat, die wij vervolgens bij u in het Westland komen plaatsen.

Winkel

Op zoek naar verf, gereedschap, elektra, hout of ijzerwaren, dan vind u bij ons in de winkel precies wat u zoekt. Wilt u uw woning graag beter beveiligen? Wij geven u graag deskundig advies over onze diverse producten zodat u de winkel uit gaat met dat wat u nodig heeft.

Bekijk onze winkel

Buitendienst

Onze buitendienstmedewerkers komen graag bij u op locatie om u werk uit handen te nemen. Ben u op zoek naar de perfecte kast op maat gemaakt? is uw voordeur, achterdeur of poortdeur aan vervanging toe? Wij kunnen uw klus van A tot Z klaren.

 

Bekijk onze buitendienst

Werkplaats

In onze werkplaats tegenover onze winkel kunnen wij allerlei hout voor u op maat zagen. Handig voor als u zelf niet de ruimte en/of de machines heeft. Wanneer u ons een zaaglijst geeft, dan zorgen wij dat het hout voor u op maat gezaagd wordt

 

Bekijk onze werkplaats

Welke kasten kunt u op maat laten maken?

Het maakt niet uit wat voor houten kast u graag op maat wilt laten maken, wij kunnen uw kast zo op maat maken dat deze volledig naar wens in uw huis of bedrijf past. Onze specialisten helpen u met alle liefde bij maken van een kast op maat. Wij beschikken over een uitgebreid ontwerpprogramma om de mooiste inbouwkasten te ontwerpen, die we vervolgens bij u thuis komen inbouwen. Zo beschikken wij over een deskundige inmeetservice waar u gebruik van kunt maken om een passende garderobekast te laten opmeten. Wij laten u graag zien dat er zeer veel mogelijk is voor ieders budget. Voor een kast of een onderdeel van hout op maat, zit u bij ons goed.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat een offerte opstellen voor uw kast op maat

Als u kasten op maat laat maken dienen deze goed ingemeten te worden. Daarom beschikken wij over een professionele buitendienst, waarbij een van onze specialisten langskomt om alles goed in te meten. Laat een passende offertemaken door langs te komen in onze winkel in het Westland. Wij gaan graag voor u aan de slag als kastenwandmaker om u te voorzien van prachtige kasten op maat. Ontdek wat er allemaal mogelijk is tijdens een bezoek aan onze winkel.

Contactformulier

Vul hier het contactformulier in

"*" geeft vereiste velden aan

*

Grottendieck