Industriestraat 7 | Naaldwijk

Horren op maat in en rondom Naaldwijk

Home | Horren op maat Naaldwijk

  • Leveren van maatwerk
  • SKG-keurmerk
  • Montage op locatie

Laat uw horren op maat maken door ons bedrijf in Naaldwijk. Grottendieck maakt horren voor ieder raam of deur. Dit doen wij bij u op locatie in het Westland. Wij beschikken over een deskundige inmeetservice en voorzien u graag van deskundig advies op maat. Zo kunt u s ’zomers met een gerust hart uw raam open zetten, zonder last te hebben van muggen en ander ongedierte.

Winkel

Op zoek naar verf, gereedschap, elektra, hout of ijzerwaren, dan vind u bij ons in de winkel precies wat u zoekt. Wilt u uw woning graag beter beveiligen? Wij geven u graag deskundig advies over onze diverse producten zodat u de winkel uit gaat met dat wat u nodig heeft.

Bekijk onze winkel

Buitendienst

Onze buitendienstmedewerkers komen graag bij u op locatie om u werk uit handen te nemen. Ben u op zoek naar de perfecte kast op maat gemaakt? is uw voordeur, achterdeur of poortdeur aan vervanging toe? Wij kunnen uw klus van A tot Z klaren.

 

Bekijk onze buitendienst

Werkplaats

In onze werkplaats tegenover onze winkel kunnen wij allerlei hout voor u op maat zagen. Handig voor als u zelf niet de ruimte en/of de machines heeft. Wanneer u ons een zaaglijst geeft, dan zorgen wij dat het hout voor u op maat gezaagd wordt

 

Bekijk onze werkplaats

Wij maken uw horren op maat

In elke woning zijn horren een “must”. U wil natuurlijk geen ongedierte zoals wespen, muggen of vliegen in uw woning hebben. Dit kan namelijk zorgen voor flinke ergernissen. Wij meten uw ramen en deuren voor u op en vervolgens maken wij de horren op maat die u graag wenst. Ook voor een buitenschuifpui is een hor op maat voor ons geen probleem. U bent bij ons volledig voorzien. Tijdens het monteren van de horren zorgen wij ervoor dat alles goed hangt. Naast horren op maat kunt u bij onze bouwmarkt ook terecht voor meer diensten, zoals:

Slotenmaker
Kastwandmaker
Sleutelmaker

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan voor insectenwering op maat

Bescherm uzelf tegen ongedierte en laat horren op maat maken. U kunt hiervoor gemakkelijk online een offerte aanvragen of kom langs in onze winkel in Naaldwijk. Onze specialisten helpen u graag verder door u te voorzien van informatie en advies op maat over bijvoorbeeld het afhangen van een (hor)deur. Kom langs bij ons in het Westland of maak een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze specialisten.

Contactformulier

Vul hier het contactformulier in

"*" geeft vereiste velden aan

*

Grottendieck